Home
Syze Dielli
Norrsken
Syze Dielli Sky

Përshkrim

Syze dielli në modë në një kornizë gjysmë transparente me xham të polarizuar në ngjyrë kafe të rehatshme për sytë do t'i përshtaten në mënyrë të përkryer pamjes suaj verore si në qytet ashtu edhe në plazh.
Lëkura e nxirë dhe rrobat e lehta, një imazh i përsosur për të treguar bizhuteritë tuaja. Shtoni pak shkëlqim në ditët (dhe netët tuaja të verës!) me koleksionin e ri Norrsken. Zgjidhni pjesët tuaja të preferuara që përputhen më mirë me planet tuaja për këtë sezon!

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.