Home
Ora & të Tjera
Norrsken
Unazë Willow Tiger Eye Ring

Përshkrim

Ky koleksion është frymëzuar nga pemët e shelgut të Suedisë, që lulëzojnë me gjethe të buta në ajrin e freskët të pranverës së hershme. Në unazë në një ton të ngrohtë ari, një copë guri natyral i syve të tigrit të lëmuar me dorë është i kombinuar me një gur xhami në margaritarë ngjyrë bojëqielli.
Lëkura e nxirë dhe rrobat e lehta, një imazh i përsosur për të treguar bizhuteritë tuaja. Shtoni pak shkëlqim në ditët (dhe netët tuaja të verës!) me koleksionin e ri Norrsken. Zgjidhni pjesët tuaja të preferuara që përputhen më mirë me planet tuaja për këtë sezon!

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.