Home
Ora & të Tjera
Norrsken
Love Rose Quartz Ring

Përshkrim

Kuarci rozë, i konsideruar si guri i butësisë dhe dashurisë së pakushtëzuar, do të bëjë dhuratën më të ëmbël për ditën e Shën Valentinit. Për këtë unazë në flori rozë, çdo gur është zgjedhur me kujdes për bukurinë e tij unike, i lëmuar me dorë deri në një zemër përballë dhe i përqafuar butësisht në një vend me dhëmbëza.
Lëkura e nxirë dhe rrobat e lehta, një imazh i përsosur për të treguar bizhuteritë tuaja. Shtoni pak shkëlqim në ditët (dhe netët tuaja të verës!) me koleksionin e ri Norrsken. Zgjidhni pjesët tuaja të preferuara që përputhen më mirë me planet tuaja për këtë sezon!

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.