Home
Ora & të Tjera
Norrsken
Ora Sunny

Përshkrim

Këtë pranverë, ndriçojeni lojën tuaj të kyçit të dorës me një set ore në një kuti elegante, të artë, me një numërues të vendosur të thellë në ngjyrë të bardhë dhe ari, me shënues orëve të ndezur prej kristali qelqi çek dhe një rrip dore të hollë prej lëkure artificiale gri të butë.
Lëkura e nxirë dhe rrobat e lehta, një imazh i përsosur për të treguar bizhuteritë tuaja. Shtoni pak shkëlqim në ditët (dhe netët tuaja të verës!) me koleksionin e ri Norrsken. Zgjidhni pjesët tuaja të preferuara që përputhen më mirë me planet tuaja për këtë sezon!

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.