Home
Syze Dielli
Aksesorë Mode
Syze dielli Unikate Black Libra

Përshkrim

Syze dielli unikate në të zezë me thjerrëza të toneve gri. Dizajn elegant që përshtatet me çdo veshje apo rast. Një dhuratë e përkryer për partnerin tuaj dhe veten tuaj. Mbrojtje UV400, vjen në një qese.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.