Divine
Gjerdan Delight Circle

Përshkrim

Simboli tradicional i tërësisë dhe përjetësisë, forma e rrethit është një dhuratë e përsosur për të festuar dashurinë e qëndrueshme. Bukuria e rrethuar në këtë gjerdan me ngjyrë ari është e mbështjellë me gurë të shkëlqyeshëm xhami, mjaft delikate për veshjet e përditshme dhe të mbrëmjes.
Kushdo që tha që ju duhet të mbani veshjet tuaja më të mira për raste të veçanta, ka gabuar. Ju meritoni të shkëlqeni si një yll çdo ditë!

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.