Home
Varëse
Stoli
Varëse e mirë si Ari

Përshkrim

Obsesioni juaj i çmuar i artë vazhdon me këtë gjerdan me botim të kufizuar me ngjyrë ari, të gdhendur me logon ikonike GG.

E destinuar për t'u bërë një copë koleksioni, shishja e shkëlqyer e ujit të parfumit Good as Gold është hedhur si një varëse kujtimi.

Projektuar me një zinxhir me gjatësi të rregullueshme dhe të mbështjellë në një kuti letre FSC.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.