Home
Çanta & Portofol
Aksesorë Mode
Çantë shpine Back to Work

Përshkrim

Niseni sezonin e ri në punë me një çantë shpine me përmasa të përsosura dhe elegante të bëra prej lëkure artificiale me bazë uji, e cila është një zgjedhje më e mirë për mjedisin. Përfunduar me pajisje në ngjyrë ari dhe e veshur me një printim me ngjyra të gjalla. Një xhep përpara me zinxhir dhe një xhep brenda me zinxhir më të vogël i mbajnë gjërat tuaja thelbësore të organizuara.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.