Home
Të tjera
Aksesorë Mode
Kutia e dëgjuesve të veshëve

Përshkrim

Një dhuratë e shkëlqyeshme për miqtë në lëvizje, kjo këllëf blu e mesnatës me silikon të butë, por të qëndrueshëm, i mban kufjet e çmuara ekstra të mbrojtura. Vrima në fund e bën karikimin më të lehtë.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.