Home
Varëse
Norrsken
Varëse Ocean Sodalite

Përshkrim

Ky gjerdan i gjatë varëse pezullon një pikë të gdhendur me gurë të çmuar të gjallë sodalit. Varëse është e mbuluar me një metal të veshur me argjend në formë gjashtëkëndore, të gdhendur me një logo Norrsken në anën e pasme.
Lëkura e nxirë dhe rrobat e lehta, një imazh i përsosur për të treguar bizhuteritë tuaja. Shtoni pak shkëlqim në ditët (dhe netët tuaja të verës!) me koleksionin e ri Norrsken. Zgjidhni pjesët tuaja të preferuara që përputhen më mirë me planet tuaja për këtë sezon!

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.