Home
Varëse
Norrsken
Gjerdan Droplet Quartzite

Përshkrim

Ky gjerdan i mrekullueshëm Dew Droplet është i destinuar të bëhet pjesë e repertorit tuaj përgjithmonë. Gjashtë pika në nuancat e bezhës dhe vjollcës janë të varura nga një fije e hijshme zinxhiri me ngjyrë ari. Shtresojeni me bizhuteri të tjera Norrsken, ose vendoseni vetë.
Lëkura e nxirë dhe rrobat e lehta, një imazh i përsosur për të treguar bizhuteritë tuaja. Shtoni pak shkëlqim në ditët (dhe netët tuaja të verës!) me koleksionin e ri Norrsken. Zgjidhni pjesët tuaja të preferuara që përputhen më mirë me planet tuaja për këtë sezon!

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.