Home
Varëse
Norrsken
Gjerdan Bramble Garnet

Përshkrim

Ky varëse mbresëlënëse tregon gurë të çmuar të Garnetit që mbështillen nga një unazë e veshur me siamit. E lëmuar në metal të veshur me ar rozë. Gurët e çmuar natyralë të granatës janë grumbulluar në një mënyrë natyrale si grupi i një kokrrave të kuqe. Kjo pjesë do t'ju bëjë të dalloheni në turmë.
Lëkura e nxirë dhe rrobat e lehta, një imazh i përsosur për të treguar bizhuteritë tuaja. Shtoni pak shkëlqim në ditët (dhe netët tuaja të verës!) me koleksionin e ri Norrsken. Zgjidhni pjesët tuaja të preferuara që përputhen më mirë me planet tuaja për këtë sezon!

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.