Home
Vathë
Norrsken
Vathë Tide Amethyst

Përshkrim

Lërini gurët e çmuar të ametistit të papërpunuar të flasin vetë! Në këta vathë rrathë, çdo gur është unik dhe përcakton formën dhe stilin. Gurët e ametistit të zgjedhur me kujdes janë rregulluar dhe vendosur në metal me ngjyrë ari. E përkryer për t'u veshur me shpime të shumta për të përzier forma dhe madhësi.
Lëkura e nxirë dhe rrobat e lehta, një imazh i përsosur për të treguar bizhuteritë tuaja. Shtoni pak shkëlqim në ditët (dhe netët tuaja të verës!) me koleksionin e ri Norrsken. Zgjidhni pjesët tuaja të preferuara që përputhen më mirë me planet tuaja për këtë sezon!

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.