Home
Vathë
Norrsken
Vathë Bramble Garnet

Përshkrim

Një palë vathë ekstravagante me galeri të mëdha në formë mjedër të veshur me gurë siamit dhe gurë të çmuar Garnet. Thuhet se është një gur i pastërtisë, i së vërtetës dhe një simbol i dashurisë dhe dhembshurisë.
Lëkura e nxirë dhe rrobat e lehta, një imazh i përsosur për të treguar bizhuteritë tuaja. Shtoni pak shkëlqim në ditët (dhe netët tuaja të verës!) me koleksionin e ri Norrsken. Zgjidhni pjesët tuaja të preferuara që përputhen më mirë me planet tuaja për këtë sezon!

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.