Home
Ora & të Tjera
Norrsken
Unaza Cloudy Amazonite 19

Përshkrim

Rruaza klasike e qelqit e përditësuar me një vendosje të kthetrave dhe e shoqëruar nga guri i çmuar i mahnitshëm i Amazonitit në këtë unazë të dyfishtë që përqafon gishtin tuaj. Çdo unazë prej metali me ngjyrë ari është bërë me dorë për të mbajtur bukurinë unike dhe të papërpunuar në çdo pjesë.
Lëkura e nxirë dhe rrobat e lehta, një imazh i përsosur për të treguar bizhuteritë tuaja. Shtoni pak shkëlqim në ditët (dhe netët tuaja të verës!) me koleksionin e ri Norrsken. Zgjidhni pjesët tuaja të preferuara që përputhen më mirë me planet tuaja për këtë sezon!

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.