Home
Ora & të Tjera
Norrsken
Unazë Dainty Aventurine 17

Përshkrim

Shtoni pak ngjyrë në pirgun tuaj të unazave me Unazat tona të shumëfishta të bagutës së varur. Këto unaza të adhurueshme me shkëlqim me ngjyrë ari duken të shkëlqyera në çdo gisht dhe çiftëzohen bukur së bashku. Zgjidhni një ose kombinoni të gjitha menjëherë!
Lëkura e nxirë dhe rrobat e lehta, një imazh i përsosur për të treguar bizhuteritë tuaja. Shtoni pak shkëlqim në ditët (dhe netët tuaja të verës!) me koleksionin e ri Norrsken. Zgjidhni pjesët tuaja të preferuara që përputhen më mirë me planet tuaja për këtë sezon!

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.