Home
Ora & të Tjera
Norrsken
Unazë Bramble Garnet

Përshkrim

Rreshtat e parregullta të gurëve të çmuar Garnet janë vendosur në metal të veshur me ar rozë, me një vendosje të pasme të mbyllur dhe të mbajtur të sigurt me një kunj qendrore. Gurët zgjidhen me kujdes dhe përshtaten në mënyrë të përkryer në gishtin tuaj.
Lëkura e nxirë dhe rrobat e lehta, një imazh i përsosur për të treguar bizhuteritë tuaja. Shtoni pak shkëlqim në ditët (dhe netët tuaja të verës!) me koleksionin e ri Norrsken. Zgjidhni pjesët tuaja të preferuara që përputhen më mirë me planet tuaja për këtë sezon!

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.