Home
Ora & të Tjera
Norrsken
Unazë Pearl Topaz

Përshkrim

Bukuria e një perle të vetme xhami është e varur në një unazë Binjake. Kjo pjesë është e veshur në mënyrë elegante me gurë të çmuar siamit dhe topaz të bardhë dhe mund të vendoset individualisht ose me shumë stile të tjera.
Lëkura e nxirë dhe rrobat e lehta, një imazh i përsosur për të treguar bizhuteritë tuaja. Shtoni pak shkëlqim në ditët (dhe netët tuaja të verës!) me koleksionin e ri Norrsken. Zgjidhni pjesët tuaja të preferuara që përputhen më mirë me planet tuaja për këtë sezon!

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.