Home
Mjetet për Kujdesin e Lëkurës
Pure Skin
Shirit për kokë Beauty

Përshkrim

Mbani flokët larg fytyrës me një shirit të lezetshëm për kujdesin e lëkurës që mbron flokët tuaj nga uji dhe produktet gjatë rutinës suaj të kujdesit të lëkurës. Pëlhura prej pelushi ndihet e butë dhe e mëndafshtë ndaj lëkurës tuaj dhe vjen në një ngjyrë rozë të bukur.
Pure Skin offers targeted solutions for blemish-prone and oily skin. These products effectively prevent and target blemishes, blackheads, whiteheads and oily skin, while working to reduce the redness of blemish marks. They deliver clear beautiful skin with powerful ingredients like Salicylic Acid (BHA) and Gluconolactone (PHA) while kind to the skin.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.