Home
Mjetet për Kujdesin e Lëkurës
Mjetet për Kujdesin e Lëkurës
Jasteke bambu të ripërdorshme

Përshkrim

Për një rutinë bukurie më të qëndrueshme, ndërroni jastëkët tuaj të disponueshëm për një alternativë të ripërdorshme. Mbështesat në këtë komplet me dy ngjyra janë bërë nga një përzierje e fibrave pambuku dhe bambusë natyrale – të njohura për vetitë e tij antibakteriale – dhe të dorëzuara në një qese mbajtëse rrjete miqësore me makinën larëse. Përdorni jastëkun e zi për grim më të errët dhe jastëkun e bardhë për tonerët dhe pastruesit.

Përdorni jastëkun e zi për grim më të errët dhe jastëkun e bardhë për produkte të qarta ose të ndritshme si tonerët dhe pastruesit.

Bërë me fibra natyrale bambuje, të njohura për vetitë antibakteriale.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.