Home
Mjete të tjera grimi
Mjetet e Grimit
Jastëk për pastrimin e brushave të Makeup-it

Përshkrim

Pastrimi i thellë i furçave të kozmetikës është i lehtë me një rrogoz të pajisur me një filxhan thithjeje të sigurt dhe një fund me teksturë për të liruar butësisht produktin nga qimet. Pasi ta lagni furçën tuaj me ujë ose pastrues, thjesht rrotullojeni atë rreth gjysmës së sipërme të dyshekut për pastrim të thellë dhe përdorni gjysmën e poshtme me onde për shpëlarje ose pastrimin e furçave më të vogla.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.