Home
Dhurata
Dhurata
Seti i bizhuterive Delight Golden

Përshkrim

Festoni miqësinë dhe dashurinë e pakushtëzuar duke dhuruar një grup vathësh dhe gjerdan në ngjyrë ari, me unaza të ndërthurura të kurorëzuara nga një gur i vetëm, i bardhë qelqi vezullues.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.