Home
Dhurata
Dhurata
Seti i bizhuterive Delight Pearl

Përshkrim

Tregojini dikujt të veçantë se si ndiheni duke i dhuruar një grup mbresëlënës vathësh dhe gjerdanësh me ngjyrë argjendi, me një varëse me perla të shkëlqyeshme të kurorëzuar me një dizajn elegant rrotullues të mbështjellë me gurë xhami.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.