Seti i bizhuterive Delight Blue

Përshkrim

Bëjeni një mike të dashur të ndihet madhështore me një sërë vathësh dhe gjerdan që përputhen me ngjyrën e artë, me një komplet varëseje të dizajnuara në mënyrë të shkëlqyer me kristale qelqi shkëlqyese dhe një gur qelqi në formë ovale në blu të gjallë të thellë.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.