Home
Dhurata
Dhurata
Seti i bizhuterive Delight Stone

Përshkrim

Luksoni një mik të dashur me një sërë byzylyku, gjerdan dhe vathë që përputhen, të gjitha të përfunduara në ar rozë dhe të zbukuruar me një sërë gurësh qelqi të shkëlqyeshëm, të prerë të rrumbullakët, në madhësi të graduara. Një tapë elegante ju lejon të rregulloni byzylykun për një përshtatje të përsosur.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.