Seti i vathëve Amare 7

Përshkrim

Gëo një mike të veçantë me një palë vathë për çdo ditë të javës! Ky grup i ëmbël përmban shtatë vathë me ngjyra të ndryshme - nga zemrat e gërshetuara me nuancë argjendi deri te gjashtëkëndëshat minimalistë, deri te gurët e shkëlqyeshëm prej xhami në një ambient me ngjyrë rozë-ari.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.