Ora Delight

Përshkrim

Një orë analoge i shton elegancë të menjëhershme çdo pamjeje. Në këtë pjesë, një këllëf minimalist me nuancë argjendi me një numërues rreze dielli mbahet nga një rrip lëkure artificiale i projektuar me zgjuarsi që mund të kthehet mbrapsht, duke ju lejuar të ndryshoni me lehtësi stilet midis të zezës së fortë dhe një printimi me lule argjendi.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.