Shalli Delight Graphic

Përshkrim

Këtë vjeshtë ngrohuni me një shall sa elegant aq edhe komod. Ky shall i lehtë, i endur është i printuar me një model grafik në të zezë dhe bezhë, duke e bërë të lehtë për t'u përshtatur me të gjitha palltot, xhaketat dhe pulovrat tuaja të preferuara.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.