Batanije Delight Cosy

Përshkrim

Një batanije ngrohëse me lesh ngjyrë rëre do të jetë një dhuratë kaq e ëmbël për një të dashur këtë dimër.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.