Set i qorapeve për meshkuj Twilight

Përshkrim

Çorapet klasike të mbathjes janë një dhuratë pa dështime për çdo mashkull. Ky set përfshin dy palë në ngjyrë blu dhe të zezë super të përputhshme,dhe të dorëzuara në një kuti të printuar për dhurata.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.