Portofoli Twilight Men´s RFID

Përshkrim

E hollë por e gjerë, ky portofol me zinxhir në të zezë, lëkurë artificiale me teksturë do t'i mbajë të gjitha kartat, dhe faturat e tij të organizuara pa masë. Pajisur me gjashtë vende për karta, një vend dhe një xhep faturash, dhe i veshur me një mburojë RFID për të mbrojtur kartat e tij të kreditit.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.