Shalli Twilight Men´s

Përshkrim

Një shall klasik me karton në të zezë, gri, blu dhe të bardhë është një shtesë elegante për të gjitha veshjet e tij - nga ato të përditshme në stile më të veshura. E krijuar nga akrilik i butë dhe i lehtë, do ta mbajë atë të ngrohtë në erërat më të ftohta të dimrit.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.