Ora Twilight Men´s

Përshkrim

Për një orë që do ta mbajë dhe do ta dojë për vite me radhë, thjeshtësia dhe shkathtësia janë thelbësore. Kjo orë gjithmonë e bukur ka një kuti me ngjyrë argjendi me një numërues të zi me rreze dielli dhe një spërkatje të kuqe në dorë. Për një ndërrim të menjëhershëm të ngjyrave, rripi prej lëkure artificiale me teksturë është i kthyeshëm, duke e lejuar atë të zgjedhë mes të zezës dhe blusë së mesnatës.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.