Mbulesa tavoline Delight

Përshkrim

Shtoni një shkëndijë gëzimi në të gjitha mbledhjet e stinës me një mbulesë tavoline festive, të stampuar me yje të bardhë dhe fjolla bore në gri elegante çeliku.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.