Seti Delight Trivet

Përshkrim

Shtojini një prekje ekstra festive darkave komode të dimrit duke shtruar tryezën tuaj me një dyshe petash bore gri për tenxhere dhe tigane të nxehta.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.