Seti Mbajtës qiri Delight

Përshkrim

Në këtë sezon festash, shtoni një shkëlqim të ngrohtë në shtëpinë tuaj me një dyshe mbajtëse qirinjsh prej xhami, të përfunduar në një model me ngjyrë ari që e lejon butësisht dritën të kalojë.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.