Përparëse Delight

Përshkrim

Për pjekjen dhe gatimin e sezonit: një përparëse e lezetshme e stolisur me dy xhepa përpara, fustanella dhe një stampim festiv flok dëbore.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.