Home
Vaskë dhe Dush
Feet up
Shputat e këmbëve të dimrit

Përshkrim

Hiqni lehtësisht lëkurën e thatë, të ashpër dhe kallo në këmbët tuaja për të zbuluar lëkurë të butë dhe të lëmuar si të mëndafshtë. Doreza plastike ofron një kapje të rehatshme dhe skedari më i vogël me kënd ju jep kontroll më të lartë kur depozitoni. Bërë me 50% plastikë të ricikluar.

Në këmbë të pastra dhe të thata, largoni butësisht lëkurën e thatë dhe me kali, duke i kushtuar vëmendje thembrave dhe topit të këmbëve tuaja. Përsëriteni një herë në javë për rezultate më të mira.

Feet Up ofron kujdes për këmbët për të gjithë familjen tuaj, duke ofruar produkte të kujdesit të përgjithshëm dhe të avancuar veçanërisht për ju që të arrini këmbë të buta, të lëmuara dhe të zhdërvjellta. Kjo gamë ofron një rutinë të plotë të kujdesit për këmbët për të përkëdhelur, kujdesur dhe gjallëruar këmbët e lodhura.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.