Seti i gjërave thelbësore për meshkuj Twilight

Përshkrim

Një çantë me madhësi xhepi me mjete të rëndësishme të kujdesit do t'i bëjë të lehta furçat e tij të përditshme. Kjo këllëf elegante, me zinxhir prej lëkure artificiale përfshin një krehër, si dhe piskatore, skedar thonjsh, gërshërë thonjsh prej çeliku inox.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.