Home
Dhurata për Meshkuj
Dhurata
Aparat për meshkuj 4-në-1

Përshkrim

Trajtojeni burrin tuaj me një makinë prerëse të dizajnuar me mjeshtëri me katër koka të ndryshme për të trajtuar pothuajse çdo centimetër të fytyrës së tij – nga mjekra e tij deri te vetullat dhe madje edhe flokët e hundës. Ai përfshin gjithashtu dy bashkëngjitje për krehër për rregullimin e gjatësisë së flokëve të mjekrës, qafës dhe vetullave të tij. Përfunduar në një nuancë gri të errët, të hijshme, gjysmë mat dhe të dorëzuar me një furçë të përshtatshme pastrimi.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.