Home
Vathë
Norrsken
Vathë Crystal Beauty Rose Quartz

Përshkrim

Lëreni që ky vath festiv dhe romantik në rrathë me gurë të çmuar kuarci rozë me prerje smeraldi natyral dhe gjurmë të mahnitshme të zirkonisë kubike shkëlqyese ta kthejnë verën tuaj në një modalitet festimi: Rose Quartz, i njohur si një gur gëzimi, dashurie dhe dhembshurie është zgjidhja më e mirë për raste të veçanta.
Lëkura e nxirë dhe rrobat e lehta, një imazh i përsosur për të treguar bizhuteritë tuaja. Shtoni pak shkëlqim në ditët (dhe netët tuaja të verës!) me koleksionin e ri Norrsken. Zgjidhni pjesët tuaja të preferuara që përputhen më mirë me planet tuaja për këtë sezon!

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.