Home
Aksesorë
Aksesorë Mode
Organizues për çanta

Përshkrim

Një fillim i ri në punë është mundësia e përsosur për të filluar një jetë të re dhe të rrëmujshme. Ky këllëf i zgjuar në shami blu të mesnatës është e pajisur me shumë ndarje për të gjitha gjërat tuaja thelbësore, duke e bërë të lehtë kalimin midis çantave pa lënë asgjë të rëndësishme pas.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.