Home
Kujdesi i lëkurës
Novage+
Çantë tualeti për kujdesin e lëkurës

Përshkrim

Mbani gjërat tuaja thelbësore për kujdesin e lëkurës të organizuar në mënyrë elegante në shtëpi ose në lëvizje me një çantë të stampuar prej mermeri, të pajisur me një ndarës të lëvizshëm që ju lejon të përshtatni hapësirën sipas rutinës tuaj personale të bukurisë. Mbulesa e brendshme me rrjetë i mban të dashurit tuaj në vend dhe xhepi i veshur me zinxhir në kapak siguron me kujdes sendet më të vogla.

NOVAGE+. FUQIZUAR NGA SHKENCA. TË FUQIZON TË JESH MË SË MIRI.

  Novage+ ofron një seri të avancuar shkencërisht të kujdesit për lëkurën, të krijuara për të korrigjuar dhe ngadalësuar shenjat e plakjes. Çdo gamë mundësohet nga teknologji inovative dhe ekstrakte të qelizave bimore, dhe përshtatet për të përmbushur nevojat në ndryshim të lëkurës tuaj gjatë gjithë jetës me rezultate të vërtetuara klinikisht. Që nga shenjat e para të plakjes deri tek ato me lëkurë më të pjekur, me Novage+ ju mund të shijoni lëkurën rinore dhe me pamje të shëndetshme në çdo moshë. 

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.