Organizuesi i bizhuterive Delight

Përshkrim

Një kuti e lëmuar katërkatëshe do të jetë një dhuratë me stil për të gjithë dashamirët e bizhuterive. E përfunduar në të zezë, me katër ndarje të veçanta dhe një pasqyrë në kapakun e sipërm të palosur, është i denjë për një vend premium në komoditetin e saj.


Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.