Delight Macaron jastëk për këmbë

Përshkrim

Kënaquni me një relaksim në stilin e princeshës me një jastëk prej leshi të dizajnuar nga modeli makaron që i mban këmbët të këndshme dhe të ngrohta kur lexoni, shikoni televizor ose punoni nga shtëpia.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.