Delight Reindeer Socks

Përshkrim

Këtë dimër, mbani më të dashurit tuaj ngrohtë me një palë çorape ultra të lezetshme të reja, me fije të buta të thurura, në një kuti peekaboo,pikërisht për dhuratë.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.