Home
Varëse
Stoli
Seti i varëseve Amare

Përshkrim

Festoni amësinë dhe dashurinë e pakushtëzuar me këtë set të bukur gjerdani me varëse të një ylli të stolisur me një gur xhami. Mjaft delikate për veshjen gjatë ditës dhe mbrëmjes. Vjen në një kuti dekorative me shkëlqim argjendi – e mbështjellë dhe gati për tu bërë dhuratë!

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.