Home
Aksesorë
Stoli
Ora Amare Flower

Përshkrim

Kjo orë gjithmonë në trend, e bukur ka një kornizë me ngjyrë rozë ari që zbukuron një nuancë të zbukuruar me lule të bukura, perfekte për pranverë dhe verë. E përkryer si dhuratë si për Shën Valentinin ashtu edhe për Ditën e Gruas – porositni për veten ose dhuroni dikujt që doni.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.