Home
Dhurata për Meshkuj
Dhurata
seti i çorapeve për meshkuj Amare

Përshkrim

Set dhuratë me dy palë çorape me ngjyrë të kuqe dhe të zezë për të, njëra palë e zbukuruar me një model rrethi të kuq dhe palën tjetër me fjalët "LOVE YOU" poshtë. Një mesazh i dashur dhe një dhuratë e përsosur për meshkuj. Madhësia 41-44.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.