Home
Aksesorë për flokë
Mjete & aksesorë flokësh
Turban për flokë Arctic Ritual

Përshkrim

Çallmë flokësh blu me peshë të lehtë në mikrofibër për tharje të shpejtë dhe të barabartë të flokëve. Sigurohet lehtësisht me një lak dhe buton elastik. Shmangni dëmtimet nga nxehtësia, fërkimi ose shtrëngimi. Ky çallmë thith ujin e tepërt dhe i tha flokët në mënyrë të barabartë. Përputhet në mënyrë të përkryer me Koleksionin Ritual Arktik.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.